fbpx

XMPIE: VARIABELE DATA PRINTING

Creëer creatieve gepersonaliseerde VDP jobs!

Variabele data printing is de technologie voor het automatisch creëren van gepersonaliseerde/relevante communicatie die ontvangers aanmoedigen om te reageren. Of je het nu gebruikt voor het verwerven van prospecten, verhogen van de verkoop of voor het ondersteunen van de klant beleving. In een wereld van digitale communicatie, blijft print en direct mail uniek in hun vermogen om berichten met impact en stijl te brengen.

De Benefits!

Adobe Logo
Uw
 • Design
ontwerpen

Design professionals kunnen snel en gemakkelijk variabele layouts maken, bewerken en actualiseren, allemaal binnen de industrie-standaard Adobe InDesign, wat de leercurve vermindert.

Uw
 • data
koppelen

Link naar een databestand zoals Excel of CSV om de data te koppelen met text, afbeeldingen of stijl elementen voor het creëren van variabele documenten. Preview mogelijkheden zijn mogelijk voor elke geadresseerde binnen Indesign. Robuuste ingebouwde ondersteuning voor barcodes om eenvoudig barcodes aan te maken en aan te passen. Industry-standaard barcodes zijn ondersteund zoals, QR Codes, ISBN, GS1 barcodes including Data Bar, KIX en veel meer. Live databanken zoals Oracle, MSSQL, SQL zijn ook ondersteund maar enkel via de server oplossing.

Data
logic
Uw
 • logica
maken

Een eenvoudig, menu-gestuurde aanpak helpt zowel beginnende als ervaren professionals gegevens definiëren als-dananders voorwaardelijke logica, zonder de noodzaak voor high-level programmeren. Met de Audience’ functie kunt u eenvoudig verdelen klanten in verschillende persona’s, elk met een eigen campagne logica en regels en met messaging en aanbod aangepast aan de eigenschappen en parameters van elk.

Uw
 • output
creëren

Met slechts een paar klikken van de muis, kunt u uw drukklare bestanden naar uw print service provider of printer worden verzonden zonder Adobe Indesign te verlaten. uDirect ondersteunt een breed scala van efficiënte output formaten waaronder Adobe® PDF, PDF / VT, Adobe PostScript, PPML en nog veel meer.

create document

Elke InDesign-document kan worden gepersonaliseerd. Vervang statische afbeeldingen en tekst objecten met dynamische beelden en verhalen die van belang zijn voor uw verschillende klanten op basis van eenvoudige regels en logica. Werk in InDesign en output naar VDP efficiënte output formaten.

De Opties!

uImage

Personaliseer uw beelden voor print, e-mail en web!

Gebruik XMPie uImage om prachtige variabele data gestuurde foto’s of afbeeldingen te maken. Ontwerpers werken met Adobe Photoshop® of Illustrator® en kunnen krachtige, visueel rijke, persoonlijke afbeeldingen en grafische templates produceren die moeiteloos te integreren zijn in print of digitale documenten.Visit de XMPie Marketplace om kant-en-klare templates uImage template aan te kopen voor Adobe Photoshop. Deze beelden zijn royalty-vrij en zijn inclusief alle benodigde XMPie print en web bestanden.

uChart

Maak van uw gegevens mooie tabellen en grafieken voor elk individu.


Pimp de visuele vorm van uw gegevens door middel van gepersonaliseerde, ontwerp-rijke, data gedreven grafieken om de aandacht van uw ontvangers vast te leggen. Of u nu financiële gegevens, regionale gegevens of vrijwel elk type zakelijke gegevens tabel heeft, uChart geeft u de tools die nodig zijn om uw boodschap grafisch vorm te geven.

uChart

Demo's Variabele Data Printing

Ontdek hoe variabele data printing de klantervaring kan verbeteren.

Aanvraag demo Variabele Data Printing

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw gepersonaliseerde demo in te plannen.

  Nieuws

  Onze blog

  Are you ready to grow your business?

  Bel ons op

  Stuur ons een email