fbpx

Web 2 Print - Marketing Portals

Ontdek hieronder wat W2P voor u kan betekenen.

Meer verbonden klanten.

W2P

Hoe kan een Web To Print oplossing mij helpen?

Gepersonaliseerde communicatiemiddelen met één muisklik.

Met de Web-to-print oplossing stelt u uw vestigingen en medewerkers in staat om eenvoudig professionele documenten zoals advertenties, brochures, visitekaartjes maar ook uitnodigingen en posters te maken. Zelfstandig en zonder specifieke DTP kennis gebruikmakend van geavanceerde templates.

Door het gebruik van templates is het tevens een oplossing om de consistentie, de herkenbaarheid en visuele uitstraling van je merk te verbeteren. Voor brandmanagers is het dé tool om controle te houden over de interne en externe communicatie.

Met dit online platform informeer, inspireer en faciliteer je dus gebruikers in alle hoeken van de organisatie om communicate assets binnen de huisstijlregels te laten opmaken, downloaden en/of te bestellen. Een preview van het resultaat is altijd realtime weergave.

Naast controle en uniformiteit, biedt onze Web To Print oplossing een eenvoudig bestelproces en wordt hierop tijd en geld bespaart.

Demo W2P portalen

Labels and Packaging

Een web-to-print demo-winkel voor de etiketten- en verpakkingsindustrie. Uniek aan deze W2P is de 3D voorstelling van de producten.

Pressocup Storefront

Een web-to-print-winkel gecreëerd door het hoofdkantoor van een detailhandel voor de marketingbehoeften van hun franchises.

Banco De Euro Storefront

Een typische web-to-print shop voor het marktsegment “bank- en financiële dienstverlening”. Hierbij is het van belang dat de branding van de producten behouden blijft.

Vraag uw vrijblijvende demo aan

    beheer, creëer en distribueer uw goedgekeurde marketing assets

    Geef uw agentschappen, distributeurs,… eenvoudig toegang tot goedgekeurde branded assets voor een betere klanten communicatie

    Are you ready to grow your business?

    STUUR ONS EEN EMAIL