fbpx

XMPIE: ONE TO ONE CROSS MEDIA CAMPAGNES

Creëer creative gepersonaliseerde cross media campagnes die de aandacht van uw doelpubliek niet missen!

De noodzaak voor het leveren van een uitzonderlijke klantenervaring is een topprioriteit voor vele bedrijven. Maar een groot aantal bedrijven vullen de noden van de klanten niet in door complexe IT systemen of steeds veranderende regelgeving. Oplossingen voor het creëren en het beheren van gepersonaliseerde cross media campagnes helpen u in het leveren van relevante klantencommunicatie over verschillende kanalen zoals print, email, web, social, video en andere voor een optimale klantenbinding.

Start vandaag om in dialoog te treden met uw klant!

Wat is cross media marketing?

Is de integratie van data met diverse mediakanalen voor het creëren van hoog gepersonaliseerde en creative marketingcampagnes. Vaak is marketing nog niet een geïntegreerd geheel. Print, email, web, social worden vaak apart bekeken en door de brede waaier van variabelen is het moeilijk om iedere individuele klant te bereiken met gerichte communicatie dat zinvol en relevant is voor zijn noden en wensen.

Voordelen cross media:

 • cross media leidt tot interactie. Je treed in dialoog met uw klant waardoor je data kan verzamelen voor een beter klanten inzicht. Die inzichten kan je dan gebruiken om de relevantie van uw communicatie te verhogen.
 • Meerdere contactmomenten
 • Is toepasbaar binnen de volledige customer live cycle van een consument
 • betrek uw doelgroep maximaal bij uw boodschap
 • Up-to-date relatie lijsten
 • Real time analytics
 • uw bedrijf/brand on top-of-mind bij uw doelgroep door relevante communicatie/interacties
 • Kies het juiste kanaal in functie van het profiel van uw doelgroep.
xmpie circle2

Product eigenschappen

XMPIE architectuur

Gebruik voor print en online media dezelfde gegevens

XMPIE maakt gebruik van een unieke architectuur waarbij data, afbeeldingen en business rules gedeeld kunnen worden voor de verschillende media kanalen. De data is dus altijd gesynchroniseerd over alle kanalen. De business rules zorgen ervoor dat de branding en de personalisatie identiek is in ieder mediakanaal, of het nu print, email of web is.

Daardoor kunnen we een unieke klanten beleving creëren waarbij we een consistente branding en content kunnen garanderen voor de verschillende media kanalen.


Gebruik voor de creatie van uw digitale touch points uw bestaande tools

Blijf werken in uw favoriete ontwikkelomgeving en maak gebruik van bestaande web technologieën zoals AngularJS, JQuery, JavaScript, HTML5 en CSS3 voor de creatie van responsive landing pages, emails, single-page applicaties en zoveel meer met behulp van de XMPIE Open XM technologie.


analytics

het succes van uw cross media campagne Controleer en meet

Krijg meer inzicht in de noden van uw klant en creëer een volledig klanten profiel door het verzamelen van de antwoorden en een gedetailleerde tracking van elk klantencontact. Volg en controleer de ROI van uw campagne met gedetailleerde rapportage en analyse mogelijkheden.


Business rules en logica

Definieer geavanceerde business rules en logica voor uw campagne om de samenstelling van de definitieve gepersonaliseerde document te bepalen voor elke ontvanger en elk kanaal.
Gebruik een eenvoudige menu-gestuurde aanpak waarbij zowel beginners en IT-professionals de meest complexe regels en business logica kunnen implementeren.


het digitale storyboard

Visualiseer uw campagnes in een helder en compleet dashboard voor een beter beheer van de verschillende touch points.

De applicatie Circle staat voor:

 • Visualisatie: Een unieke omgeving voor het visualiseren van uw campagne, zowel structureel als uw content ( visualisatie emails, print, web touch points )
 • Samenwerken: Maak het mogelijk om met externe partners te communiceren, samen te werken aan de campagne.
 • Evaluatie: Volg, meet en bekijk de prestaties van uw campagne en zijn KPI’s
 • Automatisatie: plan en automatiseer uw campagnes

Personaliseer uw afbeeldingen

Gepersonaliseerde afbeeldingen voor print, email of web. Afbeeldingen spreken aan, wekken emotie op voor een maximale impact op uw communicatie.


Demo's Cross Media Campagnes

Ontdek hoe cross media campagnes de klantervaring kan verbeteren.

Demo cross media

Aanvraag demo Cross Media Campagnes

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw gepersonaliseerde demo in te plannen.

  Nieuws

  Onze blog

  Are you ready to grow your business?

  Bel ons op

  Stuur ons een email