fbpx

Gepersonaliseerde Cross Media Campagnes

Ontdek hieronder wat Cross Media Campagnes voor u en uw klanten kunnen betekenen.

Meer verbonden klanten.

Omnichannel

Wat is crossmedia en hoe helpt het je marketing verder?

Een typische klantreis omvat meestal vele fasen, van ontdekking tot aankoop, en maakt gebruik van veel verschillende contactpunten op meerdere apparaten. Indien we al die gegevenssporen analyseren, krijgen we geen echt nauwkeurig beeld van één consument.

Bij crossmediale marketing worden verschillende mediavormen gebruikt om uw marketingboodschap in de hoofden van mensen te integreren. In plaats van het product exclusief op een website te verkopen, gebruiken cross-marketeers een combinatie van mobiele applicaties, betaalde zoekresultaten, advertentie links, tv-commercials, YouTube-video’s, contentmarketing, gedrukte brochures, radio- en tv-advertenties, sociale media en andere tools.

Volgens Wikipedia is realtime personalisatie (RTP) een innovatieve manier om naar crossmediale marketing te kijken. RTP heeft de mogelijkheid om te zien wie elke webpagina bezoekt. “Bovendien, als bedrijven de mogelijkheid hebben om een ​​website te bekijken zoals een potentiële klant, dan kan het bedrijf de website snel personaliseren in functie wat de klant zoekt en een bepaald product in de kijker zetten. Achter elke gepersonaliseerde realtime zoekopdracht wordt een businessplan opgesteld dat bij elke potentiële klant past. Wanneer een potentiële koper naar de advertentie van een bedrijf kijkt, wordt meestal een pop-up advertentie weergegeven. Elk product dat een klant accepteert, verschijnen vijf tot zeven gekoppelde advertentiepagina’s. RTP legt deze acceptatiegraad vast en levert de informatie die nodig is voor de volgende stap in het businessplan. ”

Wat kan een klant winnen van een crossmediale marketingcampagne:

 • Legt de basis vast voor langdurige relaties.
 • Dubbel gebruik voor consumenten, wat leidt tot hun actieve reactie.
 • Consumenten kunnen bereiken op verschillende momenten van de dag en ook op verschillende contactmomenten van de koopcyclus.
 • Gezamenlijke campagnes dragen bij aan een aanzienlijke verlaging van de advertentiekosten en hebben een dubbel effect in vergelijking met de campagnes die door elk bedrijf afzonderlijk worden gevoerd.
 • “Naarmate klanten vaker met een merk in contact komen, neemt ook de kans toe dat ze loyaal worden en uiteindelijk aan dat merk blijven. Dit is grotendeels te danken aan de consistentie in communicatie – een van de belangrijkste kenmerken van cross-media marketing ”.
 • De resultaten zijn direct zichtbaar.

Demo 1: Pressocup customer journey demo

Pressocup Corporate Web Site

Bekijk hoe een bedrijfswebsite kan worden gepersonaliseerd met relevante informatie.

Lead Nurturing

Een e-mailcampagne om de klant in te lichten over een product.

New Customer Registration

Registreer een nieuwe klant door middel van een serienummer.

Subscription Campaign

Verleid klanten om zich te abonneren op uw producten met een gepersonaliseerde video.

New Flavor Promotion

Een crossmediale campagne om een nieuw aanbod te promoten.

Gepersonaliseerde tassen

Bestel een gepersonaliseerde koffiezak met je eigen betekenisvolle boodschap

Upsell Campaign

Gebruik een cross media campagne om uw klanten een upgrade van hun producten aan te bieden.

Refer-a-Friend

Een crossmediale campagne waarbij uw klanten voorvechters van het merk worden.

Vraag uw vrijblijvende demo aan

  betrokkenheid en interactie met de klant

  Het grootste voordeel van crossmedia is dus betrokkenheid en interactie met de klant. Hierdoor wordt de klantenbinding versterkt. Anderzijds kan via crossmedia en het gebruik van meerder kanalen een grotere doelgroep bereikt worden.

  Are you ready to grow your business?

  STUUR ONS EEN EMAIL