fbpx

XMPIE: Web to Print / DISTRIBUTED MARKETING

Beheer, creëer en distribueer content!

Marketeers worden vandaag geconfronteerd met volgende kritische uitdagingen:

 • beheren lokale marketing
 • beheren, optimaliseren en distributie van content over verschillende kanalen en in verschillende lagen van de organisatie (sales, partners, regionale kantoren, enz.).
 • brand behoud

Daarom vinden marketeers meer en meer de weg naar technologie die bekend staat als distributed marketing platform.

Het centraal beheren van alle marketing en sales assets biedt organisaties een enorme verbetering in de efficiëntie, kunnen optimaal gebruik maken van de verschillende distributie kanalen en de zekerheid hebben in een consistente branding in de verschillende communicatie kanalen.

Implementeer efficiëntie

Automatiseer processen zoals orde intake, facturatie en de inventaris met een sterk geïntegreerde, veelzijdige systeem.

W2P als onderdeel van een geïntegreerd marketing platform

Aanbieden van relevante diensten, zoals brand control, email marketing en bedrijfs templates, voor een sterke klantenbinding

Meer revenue

Boor nieuwe verticals aan door het aanbod aan te bieden aan uw bestaande klanten, en pak prospecten aan met een indrukwekkende reeks mogelijkheden.

Go beyond print

Storeflow kan eenvoudig uitgebreid worden met cross media functionaliteiten voor een omnichannel klanten ervaring.

Globale branding, lokale marketing

Geef uw klanten de mogelijkheid om documenten aan te passen in functie van hun specifieke behoeften maar met de zekerheid dat de branding van de documenten behouden blijft.

Biedt documenten aan sales impact

Maak creatieve documenten die een persoonlijke ervaring brengen voor uw klanten en prospecten.

Altijd toegankelijk

Geef toegang tot goedgekeurde documenten die uw klanten nodig hebben. Door middel van cloud-gebaseerde portals hebben uw klanten de mogelijkheid om documenten aan te passen, te bestellen en te produceren on the fly.

Built for Growth

Je kan starten met de cloud oplossing, om te groeien naar een licentie model die u toelaat om een ongelimiteerd aantal B2B of B2C shops aan te maken. De Cross media optie laat ook toe om emails en cross media campagnes binnen het Web to Print portaal aan te bieden. Beeld en grafiek personalisatie is tevens ook mogelijk voor zo een groot mogelijke klanten ervaring en respons.

User en toegangsbeheer

Bepaal wie toegang heeft, definieer zijn toegangsrechten en bepaal welke assets hij mag raadplegen. Goedkeuring workflows kunnen ook ingesteld worden voor bepaalde users of groepen. Single sign on zorgt voor een naadloze integratie met bestaande interne systemen.

Cross channel campagnes

Bedrijven- en lokale marketeers kunnen cross media campagnes personaliseren en lanceren. Een simpele email of een combinatie van verschillende kanalen, zoals print, email, landing pages, social,… zijn mogelijk. Dezelfde personalisatie rules voor print zijn ook mogelijk in digitale communicatie.
Cross media campagne management software vervangt eventueel de reeds bestaande single channel applicaties zoals bv. een email platform.

Complete W2P workflow met prepress automatisatie

Complete automatisatie voor een grotere winstgevendheid en lagere operationele kosten. De prepress workflow FreeFlow Core is volledig geïntegreerd waardoor orders automatisch doorgestuurd worden naar de prepress om drukklare imposed PDF files af te leveren aan de printer.

Volledig aanpasbaar

Kies tussen out of the box W2p of custom e-commerce website afhankelijk van uw klant zijn noden.

Publieke en gesloten Web To Print

Publieke ( B2C ) of gesloten ( B2B ) e-commerce shops zijn mogelijk in functie van uw noden.

Gemaakt om te groeien

Storeflow heeft verschillende versies, en daarnaast een volledig portfolio van cross media oplossingen, zodat u altijd een kosten effecient pad heeft om naadloos nieuwe functies en diensten toe te voegen indien de noden van uw bedrijf groeien.

Dynamic templates

Campagne templates kunnen aangemaakt worden. De templates kunnen beveiligd worden zodat sommige gebieden niet aangepast kunnen worden voor het behoud van de branding. Tevens kan er automatische personalisatie gebeuren van de content op basis van een relatie/adressen lijst.
Met behulp van rules bepalen we welke content, afbeeldingen, lay-out stijlen moeten toegepast worden op het document. Zeer hoog gepersonaliseerde creative documenten kunnen eenvoudig aangemaakt worden.

Goedkeuringen

Goedkeuring workflows zijn mogelijk om het merk en de naleving van het merk te waarborgen.

Adobe Indesign als creative workflow

Maak gebruik van de bestaande vaardigheden van uw medewerkers om snel van start te gaan. Laat uw creatieve team werken binnen InDesign en uDirect om product sjablonen maken.

Eenvoudige store setup en onderhoud

Creëer op een eenvoudig manier complexe W2P applicaties. Maak ofwel gebruik van de standaard mobile friendly lay-out, of bouw je eigen interface.

Volledige integratie

Industrie standaard JDF/JMF workflows, voor een totale bidirectionele integratie met uw ERP/MIS systeem en prepress workflow.

veelzijdig, Intuïtieve gebruikerservaring

Storeflow maakt het voor eindgebruikers gemakkelijk om ofwel documenten op te laden, of om statische of dynamische templates te selecteren aan te passen en te bestellen.
Een combinatie van zowel variabele als statische pagina’s binnen hetzelfde document is tevens mogelijk, waardoor een rijke waaier van marketing documenten aangemaakt kan worden zoals flyers, brochures, magazines en nog veel.

MIS/ERP

Importeer automatisch alle W2P orders in uw MIS systeem. Houd prijzen, stock, producten en users synchroon tussen de verschillende systemen.

Prepress Workflow

Complete automatisatie voor een grotere winstgevendheid en lagere operationele kosten. De prepress workflow FreeFlow Core is volledig geïntegreerd waardoor orders automatisch doorgestuurd worden naar de prepress om drukklare imposed PDF files af te leveren aan de printer.

Leveringen

Integraties met Fedex en UPS zijn standaard aanwezig voor een zorgeloze levering van de bestelde goederen. Klanten kunnen via een eenvoudige interface de status zien van hun bestelde goederen.

CRM

Gebruik CRM data om uw documenten te personaliseren, of import data in CRM over het gebruik van het systeem.

Betalingssystemen

Paypal en Ogone zijn standaard geïntegreerd voor het ontvangen van online betalingen.

Cross Media Campagnes

Storeflow kan uitgebreid worden met de cross media oplossing van XMPIE. E-mailings en cross media campagnes kunnen daardoor ook gepersonaliseerd, verzonden en opgevolgd worden binnen de W2P portal.
Integraties

Demo's W2P

Hieronder een aantal W2P demo portalen om u kennis te laten maken met de mogelijkheden en het gebruikers gemak om een product te personaliseren en te bestellen. Voor sommige demo’s moet je wel een account aanmaken. Wij doen met die gegevens niets, is enkel voor demo doeleinden.
Demo W2P Labels and Packaging

Labels and Packaging

Een web-to-print demo-winkel voor de etiketten- en verpakkingsindustrie. Uniek aan deze W2P is de 3D voorstelling van de producten.

W2P demo Pressocup

Pressocup Storefront

Een web-to-print-winkel gecreëerd door het hoofdkantoor van een detailhandel voor de marketingbehoeften van hun franchises.

W2P Demo banco De Euro

Banco De Euro Storefront

Een typische web-to-print shop voor het marktsegment “bank- en financiële dienstverlening”. Hierbij is het van belang dat de branding van de branding van de producten behouden blijft.

Aanvraag demo Web To Print

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw gepersonaliseerde demo in te plannen.

  Nieuws

  Onze blog

  Are you ready to grow your business?

  Bel ons op

  Stuur ons een email