fbpx

Onze oplossingen voor het beheren en creëren van marketing campagnes die het hart en de ziel van uw klanten raken.

We beschikken over geavanceerde campagne platforms die zich in de praktijk hebben bewezen en waarmee we extreem snel en eenvoudig complete marketing campagnes en acties kunnen lanceren. We helpen u te onderscheiden van andere. Dat doen we o.a. via krachtige, virale campagnes, activerende concepten en boeiende formats die de doelgroep intensief betrekken. Met als resultaat een zo hoog mogelijke ROI. Dat kunnen we… als geen ander.

 

Afhankelijk van uw behoefte kunnen we complete campagnes van begin tot eind voor u realiseren.

Deels doen we dat in huis, maar we beschikken ook over een groot netwerk van gedreven specialisten op alle deelgebieden. Op die manier kunnen we complete campagnes realiseren en indien nodig extreem snel opschalen.

 

Ontdek onze campagne platformen om uw communicatie een boost te geven.

Marketing automation

Marketing automation

Het aantal leads vergroten, de verkoop versnellen, uw contacten organiseren of uw klanten beter van dienst zijn, dan heb je marketing automation nodig

Meer

Omnichannel campagnes

Gepersonaliseerde Cross media Campagnes

Creëer en beheer creatief hoogwaardige gepersonaliseerde cross media marketing campagnes. Indien je u uw marketing en sales processen wenst te automatiseren.

Meer

Variabele data printing

Variabele Data Printing ( VDP )

Geef uw documenten een boost met relevante berichten en afbeeldingen om de aandacht van uw publiek te trekken. Direct marketing verhoogt de respons.

Meer

Video personalisatie

Videopersonalisatie

Video’s zijn een krachtig communicatiemiddel. Met videopersonalisatie kunt u uw boodschap naar een hoger niveau tillen door je kijkers echt aan te spreken.

Meer

Marketing portals

Web To Print / Marketing portals

Beheer, editeer en distribueer hoogwaardige klanten communicatie met behoud van branding via een eenvoudige marketing portal.

Meer

Are you ready to grow your business?

Bel ons

Stuur ons een email