fbpx

Over ons

Over mij

Het is moeilijk om op de hoogte te blijven van alle technologische evoluties die uw marketing en sales activiteiten kunnen ondersteunen. Personas, Buyer Persona, Drip Campaign, Landing Page, CTA, Progressive Profiling, Nurture Campaign/Lead Nurturing/,Lead scoring, Drip Campaign, Personalization, Behavioral Data, machine learning,… vliegen die termen je ook rond de oren maar zie je de bomen door het bos niet meer, weet je niet hoe je moet starten met dialoog marketing, gepersonaliseerde emails, statistieken, CRM data, enz.. ?

Toen ik de studies electronica met optie ICT ging volgen had ik nog geen idee dat ik nu met veel passie gepersonaliseerde omnichannel campagnes ging opzetten voor verschillende bedrijven.
Startende als product manager en opgegroeid tot sales manager ICT & Cross media bij Sagam, een toeleverancier van grafische producten en diensten leerde ik gaandeweg grafische bedrijven en agentschappen hun noden kennen. Bij Sagam mijn toenmalige werkgever heb ik de eerste stappen gezet in producten en diensten voor variabele dataprinting en marketing portals ( W2P ).
De liefde voor marketing technologieën was gelegd. Later mocht ook de digitale communicatie er niet aan ontbreken.

Kurt Leybaert

De Start van mijn bedrijf

Omdat ik weinig marketing ervaring had weerhield me er een tijdlang van om voor mezelf te beginnen. Ik had geen gevoel voor marketing. Daarom heb ik een MBA Sales en Marketing gevolgd aan de Vlerick school en is zo de stap naar een zelfstandige onderneming begonnen.
Ik wil een partner zijn voor bedrijven die u helpt om moderne technologie te integreren om met uw leads en klanten via offline en online kanalen in dialoog te treden. Communicatie campagnes met impact, Campagnes die de groei van uw bedrijf stimuleren.

De eerste jaren haalde ik mijn klanten vanuit mijn bestaande netwerk, maakte weinig reclame maar werkte keihard om mijn klanten een sublieme support te leveren. Ik kreeg veel vraag van mijn bestaande klanten om voor hun klanten geautomatiseerde omnichannel campagnes op te zetten. Dit is een leuke inkomstenstroom maar het zijn mijn eigen klanten niet. Ik miste eigen klanten.

Lead generation

Dus moest ik op zoek naar vormen van marketing en sales om men bestaande klanten kring uit te breiden.

Mijn website met een homepage, een over ons-pagina, een pagina met oplossingen en een contact-pagina moesten vernieuwd worden. Ik schroefde mijn blogfrequentie op van maandelijks naar om de week. Met natuurlijk de daarbij behorende mails om de mensen op mijn lijst elke veertien dagen te informeren. Om mensen op mijn website te krijgen ontdekte ik social media. Met de juiste posts en een goede content en storytelling kon ik mensen raken en zo echt contact met ze kon maken. Het overtuigde ze om hun gegevens na te laten, en zo groeide men lijst van potentiële klanten.

Overweldigd

Het maken van de campagnes, de emails, landingspagina’s, voor elke sales funnel was ik wel gewend. Maar om dit geautomatiseerd te doen en om via mijn campagnes mijn klanten beter te leren kennen om ze persoonlijke content aan te bieden voor een betere conversie en klantenbinding, tja dat hadden ze op de schoolbanken dan weer niet geleerd.…. Ik deed er uren over om salespagina’s en nurture sequences te maken en ik had geen idee wat mijn ROI was, ik behaalde men doelstellingen niet. Beetje gefrustreerd? Zo voelde ik mij. Hoe zorg ik er nu voor dat mijn content afgestemd is op mijn doelpubliek dat zorgt voor betere klantenbinding en een betere betrokkenheid ? Voel jij je ook zo?

Geld verdienen met marketing campagnes/automatisatie.

Gelukkig houd ik van technologie. Technologie die me kan helpen men doelstellingen te behalen. Heb het zelf mogen ervaren technologie en kennis kunnen uw sales en marketing de juiste boost geven.

Ik zie veel bij mijn klanten dat ze supersterk aanbod hebben maar niet de juiste CRM, emailmarketing tools om hun verhaal over over te brengen. Met als gevolg: ze werken niet met de leukste klanten ter wereld en hebben te weinig omzet.

Als jij een bloeiend bedrijf wilt hebben dat ook op lange termijn klanten heeft, moet je enerzijds de juiste woorden leren gebruiken die jouw ideale klanten aanspreken alsook de juiste technologie hebben om die woorden bekend te maken aan uw doelpubliek.

Emails, landingspagina’s en social media post die aanzetten tot het openen, klikken, het achterlaten van gegevens of het kopen van uw producten.

Vroeg of laat komt elke ondernemer tot dezelfde conclusie: SENSAtionele teksten met de juiste technologie is een vereiste als je van je bedrijf een langetermijnsucces wilt maken. Ik kan het weten. de juiste marketing campagnes hielpen mij en mijn klanten aan omzet.

Vandaag de dag, omringt door een team van vaste freelancers maken we creatieve marketing campagnes die het hart en de ziel raken van de ontvanger.

 

Ben jij er klaar voor om converterende marketing campagnes te creëren?
Bekijk dan nu hoe ik jou daarbij kan helpen.

Ps. Wil je wat meer over mij weten? Ik ben gek op chocolade. Als ik niet aan het werk ben maak ik graag tijd vrij voor men gezin, luister ik naar muziek en ik ga graag op reis.

Onze Values

Onze values bepalen hoe we de ideale customer experience ontwikkelen. Met deze values in gedachten werken we met passie om ervoor te zorgen dat onze klanten meer dan tevreden zijn, werken we elke dag aan het verder ontwikkelen van een succesvol bedrijf en zorgen we ervoor dat we een aantrekkelijke werkgever zijn.

Gedreven

We ons houden aan de gemaakte afspraken. Onze betrokkenheid begint met te doen wat wij beloven. Elke dag.

Transparant/Integriteit

We zijn transparant en eerlijk en willen graag zelf ook zo behandeld worden. Dit is een belangrijke basis voor partners, klanten, medewerkers,…

Efficiënt

Oplossingsgericht werken, naar resultaat gedreven.

Samenwerken

Door samen te werken, verbeteren we onszelf en onze dienstverlening.

Onze visie

We willen een strategische partner zijn voor KMO bedrijven en marketing agencies waarbij we op het kruispunt staan van technologie en de consument. We geloven dat klantendata en technologie de basis bouwstenen zijn voor de vandaag steeds grotere vraag naar een betere klantenbinding door een gepersonaliseerde en waardevolle klantenbenadering. We zijn technologiespecialisten met een passie voor marketing en onze waarden “de klant staat centraal”, “resultaat gedreven”, “spreek de waarheid” en “team work” dragen we hoog in het vaandel.

Wat doen we

Wij helpen bedrijven door middel van technologie hun marketing- en salesdoelstellingen te behalen. Wij doen dit door het integreren van de juiste technologie en diensten voor het creëren van een persoonlijkere klantenbeleving in elke fase van de klantencyclus ongeacht het platform, kanaal of toestel.

Met Marcoso heeft u de juiste partner in huis om langdurige relaties op te bouwen gedurende de volledige customer lifecycle, ongeacht het platform, kanaal of toestel.

Hoe doen we het

Content en inzicht hebben in uw publiek is de backbone van een goede online marketing.

Daarom werken wij rond de 4 pijlers, CRM, Data beheer, data driven direct marketing en marketing automation. Wij helpen u te begrijpen welke content van belang is voor welk publiek en leveren een gepersonaliseerde klanten beleving gebaseerd op die kennis. Met behulp van tastbare statistieken over de prestaties van uw marketingcommunicatie bieden we u een continue inzicht in de betrokkenheid van uw publiek ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen.

Onze 4 pijlers

  • CRM: krijg een 360° inzicht in uw klanten en prospecten
  • Data beheer: beheer uw data verstandig
  • Data Driven direct marketing ( print en email ): creeër en beheer efficiente direct marketing en cross media campagnes ( dialoog marketing )
  • Marketing automation: op een dynamische wijze een uitgebreid profiel opbouwen door het traceren van online interacties van een prospect. Hierdoor ben je vervolgens in staat om op intelligente wijze een geautomatiseerde dialoog te voeren, gebaseerd op zowel impliciet als expliciet gedrag. Het klanten/prospectenprofiel helpt je om de conversatie te behouden, dit is enkel mogelijk als je weet wat uw klant belangrijk vindt. Explicite data = invullen formulier, impliciete data = website tracking.

De conversatie ondersteund aankopers in hun zoektocht naar het juiste product of dienst door ze te voorzien van relevante informatie op het juiste moment waardoor ze meer genegen zijn klant te worden bij jou.

Genereer leads, converteer ze naar omzet, toon marketing ROI aan

Onze klanten

Onze partners

acquia
Logo Mautic

Contacteer ons!

Laten we kennis maken! We luisteren graag naar uw noden of heb je liever een demo van één van onze software oplossingen.