fbpx

Wat is er nieuw in versie 12.2 van XMPie StoreFlow

W2P StoreFlow Nieuwe functies

Wat is er nieuw in versie 12.2 van XMPie StoreFlow

Nieuwe geweldige functies!

XMPie blijft hard werken om het gebruik van het StoreFlow-platform door professionals in de grafische industrie productiever en winstgevender te maken. Hier vindt u een overzicht van de nieuwste functies.

1. Admin users hebben nu toegang tot de native opgeladen bestanden.

PDF-Prefligh

Tot nu toe werden MS Word- en MS Powerpoint-documenten die door de eindklant waren ingediend, door StoreFlow geconverteerd naar PDF (de ingediende PDF’s werden bewaard zoals ze zijn); de operator van de StoreFlow-oplossing had alleen toegang tot de pdf-versies. 

Maar vanaf nu kan de store operator de native bestanden opvragen om ze eventueel aan te passen indien dit nodig zou zijn. Bovendien is het preflight rapport, dat door de eindklant was gezien – maar niet noodzakelijk begrepen – nu zichtbaar voor de store operators. Ze kunnen van tevoren eventuele problemen identificeren, tijd besparen en verspilling voorkomen.

2. Aanpassen document door store operator na bestellen

Replace-PDF

Het aangepast document kan je nu opnieuw indienen na bestelling met behoud van alle eigenschappen en parameters die uw klant heeft aangevraagd.

Het is dus niet meer nodig dat de klant het hele proces voor het indienen van de bestelling opnieuw hoeft te doorlopen.

3. Aanpassen leveringsprijs na bestelling

Leveringsprijs

De leveringsprijs wordt nauwkeurig berekend bij bestelling. Maar het kan altijd zijn dat u de leveringsprijs opnieuw moet berekenen na bestelling. Bijvoorbeeld omdat u moet wissen van koerier, of het moet sneller geleverd worden, of elke andere situatie waarin een wijziging op het laatste moment plaatsvindt. De aangepaste prijs wordt ook zichtbaar gemaakt voor de shopper.

4. 3D product visualisatie

3d

StoreFlow biedt de mogelijkheid om producten in 3D weergave te visualiseren.

Verpakkingen, een etiket op een fles, visitekaartje met gouden folie, om er maar een paar te noemen, kunnen nu beter worden waargenomen in 3D.

De nieuwe uC3D-technologie ondersteunt gepersonaliseerde ontwerpen, dynamisch toegevoegde flexibele afwerkingsmogelijkheden zoals ritssluitingen en kleppen, dynamische versieringen zoals reliëfdruk, snijden en perforeren, selectief lamineren, holografische effecten en meer.

De ideal oplossing voor de verpakking industrie.

5. PDF preflight voor opgeladen documentenenten

PDF Preflight

Bij 3D producten kan de shopper een kapvorm template downloaden, deze aanpassen met Illustrator of andere tools en deze vervolgens uploaden als PDF.

De opgeladen PDF kan een preflight proces doorlopen om productiefouten te voorkomen. Als er een fout wordt gevonden, wordt er een rapport uitgebracht met de fouten. De shopper kan op basis daarvan de PDF aanpassen en opnieuw indienen voor bestelling.

Via de preflight functie worden fouten opgespoord tijdens bestelling en niet tijdens productie zodat een voorspelbaar en foutloos eindproduct kan afgeleverd worden.

6. Kit products

Kit Products

StoreFlow introduceert een nieuw producttype: Kit-product. Een Kit-product is een verzameling van verschillende producten die zijn gegroepeerd om als één aanbieding te worden verkocht.

Met één enkele muisklik kan de koper verschillende producten in zijn winkelmandje plaatsen, in plaats van de winkel te moeten doorzoeken op zoek naar deze items. 

Bovendien, als de kit verschillende dynamische producten bevat (= aanpasbaar), wordt de personalisatie gedaan voor alle producten binnen de Kit. Het is dus niet nodig om het voor elk van de producten de aanpassingen/personalisatie te herhalen. Kortom, tijdswinst en minder kans op fouten.

Kits worden voorbereid door de beheerder en de shopper hoeft niet uit te zoeken of te onthouden welke producten moeten worden besteld. Ook is het kitproduct geoptimaliseerd voor herhaalde bestellingen en wordt het voorraadniveau van de inbegrepen producten bijgehouden.

Kortom:

Kit products geven u een enorme tijdswinst en heeft u zekerheid over wat u juist moet bestellen en minder kans op fouten bij personalisaties.

7. Nieuwe theme technologie – Nieuwe gebruikers ervaring

StoreFlow is mobiel adaptief en compatibel.

StoreFlow biedt nu een nieuwe winkelervaring, in lijn met de huidige trends. Het is adaptief en compatibel met mobiele platforms, visueel aantrekkelijk, scherp en levendig. Ze is echt gefocust op graphics, interactiviteit en gebruikerservaring.

U kunt het uiterlijk en gedrag van uw StoreFlow NG-winkels aanpassen zodat ze consistent zijn met de visuele identiteit van uw klanten – of die van u. Dit kan binnen enkele ogenblikken gebeuren dankzij de Theme Editor, een WYSIWYG-applicatie. De Theme Editor biedt een zeer eenvoudige controle over grafische elementen zoals lettertypen, kleuren en afbeeldingen.

Via de nieuwe technologie is het ook mogelijk om het volledige thema aan te passen in inhoud, processen en functies.

U kunt bijvoorbeeld commerciële inhoud aan de startpagina toevoegen, de banner vervangen door een geanimeerde fotolijst ( slider ) of een nieuwe pagina toevoegen van “veel gestelde vragen”. Deze technologie is gebaseerd op ReactJS, een technologie die populair is bij internet ontwikkelaars.

Wat is XMPIE Storeflow W2P

XMPIE StoreFlow is het online print/document platform van XMPie, een wereldleider in de ontwikkeling van gepersonaliseerde communicatieoplossingen. Met meer dan 15 jaar succes biedt deze oplossing tal van functies waarmee u gespecialiseerde eCommerce/document portals kan implementeren en beheren. U kunt een onbeperkt aantal B2B-, B2C-winkels maken of integreren in een externe e-commerce portalen zoals Magento, Prestashop, WordPress …

U kunt een onbeperkt aantal producten maken in een zeer breed assortiment:

 • Niet-gepersonaliseerd fysieke producten of gedrukt materiaal (zoals PDF)
 • Gepersonaliseerd drukwerk die via formulieren, een WYSIWYG online documenteditor of via het samenvoegen met een Excel- of CSV-lijsten aangepast kunnen worden, allemaal gebaseerd op sjablonen ontworpen in Adobe InDesign.
 • Uploaden van PDF-, MS Powerpoint- of MS Word-documenten door uw klanten.
 • Gevouwen kartonnen of flexibele verpakkingen, waarvan uw klanten direct een 3D preview kunnen zien.
 • Omnichannel-campagnes, waarmee uw klanten hun communicatiemethoden kunnen diversifiëren en aanpassen aan de huidige omstandigheden (print, e-mail, sms, internet)

Andere functionaliteiten:

 • Gebruikers kunnen online een drukproef raadplegen en valideren. Het is ook mogelijk om de goedkeuring van proefafdrukken verplicht te maken, afhankelijk van het gebruikersprofiel
 • De gebruikersinterface is beschikbaar in vele talen en de gebruikers kunnen betalen in de valuta van uw keuze.
 • Ondersteuning voor smartphones en tablets, “responsive design”
 • Leveringen kunnen worden gedaan via Fedex, UPS of een andere bezorger. 
 • Leveringen naar meerdere bestemmingen zijn mogelijk.
 • Goedkeuringsflows zijn mogelijk.
 • Voorraden van niet-gepersonaliseerde producten kunnen worden beheerd en aan de gebruikers worden gepresenteerd.
 • Bestellingen worden beheerd via een internetinterface, vanaf order ontvangst tot levering, inclusief het afdrukbeheer en de verwerkin
 • ERP- of facturatiediensten kunnen in het platform worden geïntegreerd
 • Procesautomatisering is mogelijk via FreeFlow Core, SmartStream, PrintOS of JDF / JMF

Share this post