fbpx

Virtuele 360° online showroom

De digitale revolutie is ingezet, de consument is veranderd en beweegt zich ook meer en meer op het digitale platform om producten en diensten te ontdekken. Daarom is de hedendaagse detailhandelaar vereist om een completere en bevredigendere klantervaring aan te bieden op een digitaal platform. Om dit te bereiken, werken veel retailers aan een zogenaamde 360-graden winkelervaring. Het is een manier om producten, promoties en diensten op maat van de individuele klant aan te bieden.

Consumenten zijn tegenwoordig op zoek naar een visueel stimulerende en interactieve winkelervaring. Een eenvoudig productbeeld kan een shopper niet volledig overtuigen om een aankoop te doen. Om te slagen bij consumenten, moet hun betrokkenheid bij online winkelen gelijk zijn als deze bij het offline winkelen. De beste manier om dat te doen is door middel van 360 graden fotografie. Op deze manier is het mogelijk om de verkoop te verhogen en shoppers te geven wat ze willen.

Een van de beste manieren voor klanten om interactief te winkelen, is door 360 ° online showrooms te hebben. Showrooms geven klanten het gevoel van traditioneel winkelen, met het gemak van overal winkelen. Ook wanneer mensen aan het winkelen zijn, is het meestal niet voor een specifiek product. Soms wil de klant de simpele ervaring beleven van etalages bekijken en zien wat in het oog springt. Met een virtuele showroom wordt deze ervaring versterkt met speciale productarrangementen die de verkoopkansen kunnen vergroten, daarom zijn virtuele showrooms niet alleen om producten te presenteren, maar het heeft ook het potentieel om de verkoop te verhogen. Showrooms kunnen ook helpen om het aantal retours te verminderen, aangezien klanten veel opties in de virtuele showroom kunnen zien, kunnen ze het artikel beter inschatten en kopen ze ergens waar ze meer vertrouwen in hebben.

Meer betrokkenheid leidt tot klanttevredenheid en merkloyaliteit. Visuele informatie is het krachtigste hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw klanten aan te trekken.

Demo showroom

Safeco Field 360 TourSnap Content

Interesse in deze oplossing?

Wij weten hoe belangrijk het is om een virtuele showroom te hebben. Daarom bieden we diensten aan om 360 ° showrooms te creëren met links naar online winkels voor retailers.

    Aanvraag demo 360° showroom

    Share this post